VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona

Dirección: Sa Plaça, 3, 17488 Cadaqués, Girona, España.

Página web: instagram.com.
Especialidades: Comercio.
Otros datos de interés: Retiros en la puerta, Entrega a domicilio, Retiro en tienda, Compras en tienda, Entrega el mismo día, Pagos con dispositivos móviles mediante NFC, Tarjetas de crédito, Tarjetas de débito, Tarjetas de crédito.
Opiniones: Esta empresa tiene 47 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de VETES ESPARDENYES

VETES ESPARDENYES Sa Plaça, 3, 17488 Cadaqués, Girona, España

Horario de VETES ESPARDENYES

  • Lunes: 5–8 p.m.
  • Martes: 5–8 p.m.
  • Miércoles: 5–8 p.m.
  • Jueves: 5–8 p.m.
  • Viernes: 5–8 p.m.
  • Sábado: 12–2 p.m., 5–9 p.m.
  • Domingo: 12–2 p.m., 5–9 p.m.

Vetes Espardenyes es una tienda ubicada en el corazón de Cadaqués, Girona, España, específicamente en Sa Plaça, 3. Si estás buscando un comercio que ofrezca productos de calidad, has llegado al lugar correcto

Esta tienda se especializa en la venta de alpargatas tradicionales catalanas, también conocidas como espardenyes. Las alpargatas son un calzado cómodo y versátil, perfecto para el clima mediterráneo y para cualquier ocasión. En Vetes Espardenyes encontrarás una gran variedad de diseños y colores, desde los más tradicionales hasta los más modernos y vanguardistas.

Una de las grandes ventajas de Vetes Espardenyes es su ubicación privilegiada en el centro de Cadaqués, lo que te permitirá disfrutar de un agradable paseo por las calles empedradas de esta encantadora localidad costera mientras compras tus alpargatas favoritas. Además, la tienda ofrece servicios de retiro en la puerta, entrega a domicilio y retiro en tienda, lo que facilita la compra y te brinda flexibilidad a la hora de obtener tus productos.

Vetes Espardenyes acepta diversos métodos de pago, como pagos con dispositivos móviles mediante NFC, tarjetas de crédito, tarjetas de débito y tarjetas de crédito. La tienda también ofrece entrega el mismo día, lo que es ideal si necesitas tus alpargatas de manera urgente.

Esta empresa tiene una excelente reputación y ha recibido 47 valoraciones en Google My Business, con una opinión media de 5/5. Los clientes han elogiado la calidad de los productos, la amabilidad del personal y el servicio al cliente excepcional.

Opiniones de VETES ESPARDENYES

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Neus Casadevall Franquesa
5/5

Botiga amb molt encant. La seva propietària, la Laura, et fa sentir com a casa. Ella mateixa fa els propis dissenys d'espardenyes, molt bonics i còmodes. Producte català 100%

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Marc Poch
5/5

Quan vaig provar-me les primeres vetes vaig tenir clar que passarien a ser el meu calçat habitual pel bon temps. Espardenyes super còmodes, models per triar i remenar i la qualitat i la durabilitat son optimes! A més la Laura és molt atenta, perfeccionista i vetlla per ajustar-te-les al teu peu. Tracte i producte inmillorables! Mel de romer!

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Esther Barniol
5/5

La Laura fa un producte de qualitat excel·lent amb les seves pròpies mans. Mima cada detall i cuida el procés de compra perquè surtis convençuda de què calçar unes Vetes era la millor opció.

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Ramon Ramon Torrens
5/5

Vaig voler fer un detall únic i al conèixer aquest producte, ho vaig tenir claríssim. La persona que les gaudeix està encantada amb la comoditat i el disseny. Molta facilitat per rebre el producte. Tracte proper i molt amable.

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Mònica Pérez i Capella
5/5

Molt bon producte i, a més, la propietària és una crac (simpatia i atenció al màxim). Fareu bé de deixar-vos aconsellar per ella. Val la pena comprar a llocs on es cuida tant la clientela. Sens dubte, hi tornarem.

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Carla Punti
5/5

Unes espardenyes super còmodes, precioses i fetes a mà! La noia que hi ha darrere el projecte és adorable i molt atenta.

Aquest any em compraré un nou model!

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
Sara González
5/5

L'estiu passat vaig conèixer Vetes i em vaig comprar un parell de espardenyes fetes a mà i he quedat encantada amb la qualitat i comoditat! Però sobretot destacar el tracte, l'amabilitat i la predisposició de Laura! Aquest estiu sens dubte aparcaré les meves velles vans!!

VETES ESPARDENYES - Cadaqués, Girona
el carro galeria
5/5

M'encanten les espardenyes que fa la Laura, màxima qualitat i combinacions precioses que inclús pots personalitzar.
Si aneu a Cadaqués no dubteu en fer-li una visita i sortir molt ben calçat?

Subir